Välj en sida

Godis Orsa

Pyza – godis Orsa

Klassisk marknadskonfektyr

Klassiskt marknadsgodis är vad många personer uppskattar väldigt mycket. Pyza åker runt på marknader runt om i Orsa och säljer godis. Bland annat choklad, nougat, brända mandlar och mycket annat som är både gott och prisvärt. Inte bara gott, rena rama hälsokosten för själen!

På 1700-talet började apoteken i Sverige att tillverka ”godis”, något som var förbehållet de mest välbeställda då det var mycket dyrt. Det var först på 100 år senare på 1800-talet som det blev tillgängligt för allmänheten. Även om man idag kan finna sötsaker överallt så är ändå marknadsgodis någonting som är förbehållet just marknader.

Vi kan säga som så, att har du en gång fått smak för just våra produkter, så vill du gärna köpa det igen! Vi åker som sagt runt på marknader och har du någon fråga eller fundering kring vårt sortiment eller när vi kommer till någon marknad i närheten av där du befinner dig, så tveka inte på att höra av dig till oss.

Nöjda kunder

Att vi har många nöjda kunder råder det inget tvivel om. Det är många som gång efter annan väljer att köpa just våra produkter tack vare att de smakar så gott och dessutom är riktigt prisvärda. Det finns många olika sorter, vilket godis kommer bli din favorit?

Marknader

Svensken älskar att gå på marknader och det är en tradition som sträcker sig 100-tals år bakåt i tiden. Många marknader återkommer år efter år, till exempel höst- och vårmarknader. Vårt godis är mycket populärt och vi säljer det endast på marknader.

Övriga produkter

Det är inte bara sötsaker som vi på Pyza säljer. Kryddor, rengöringsmedel och kroppsvårdsprodukter finns också i sortimentet. Alltid till rena rama fyndpriserna. Precis som det ska vara när man handlar på marknader!

Pyza